spisestue

Hans Wegner spisebord kommer med de innovative designs. Generelt er de elegante design af Hans Wegner spiseborde lavet ved hjælp af træet med kombinationer af rustfrit stål. Baseret på brugerkomfort frigiver fremstillingsvirksomheden forskellige former og størrelser af spisebordet, så det ligner smukke og stilfulde.
Du kan købe varianterne af Hans Wegner spisebord baseret på dit valg, men her snakker vi om de mest foreslåede 3 nyeste Hans Wegener spisestuestole på markedet.

1. AT-303 spisebord:

Dette spisebord kommer i den flade rektangulære form. Det er en egnet til folket dem, der forventer det store såvel som flotte spisestuestole på markedet.
Benene på dette spisebord er monteret i krydspositionen, så den giver bedre stabilitet. Desuden er dette smukke spisebord designet med kvalitet teak træ.

2. AT-309 spisebord:

Dette er en af ​​de sjældne spiseborde på markedet. Den kommer i den ekstra store størrelse. Dette spisebord er velegnet til de store familier. Mere end 12 medlemmer kan nemt sidde ved spisebordet.
Denne stol kommer i foldet type, så du nemt kan folde den, når du ikke vil, og også materialerne bruges til at forberede dette spisebord er messing, eg og teak. Det optager imidlertid ikke et stort antal af overfladen i dit hjem.

nordic
Spisestuer I Eik Spisestue Hvitoljet Eik Spisestue Nordic Eksklusive Stoler I 41 – Aactnow

3. AT-304 saber-ben spisebord:

Leder du efter det fremragende spisebord til at dekorere dine spisestuer? Hvis ja, så er dette spisebord det perfekte valg for dig. Det giver den fremragende stabilitet til brugerne.
Selv dette attraktive spisebord kommer til en overkommelig pris på markedet. Dette smukke spisebord passer perfekt til både større og mindre overflade.